• Vijfhuizen
  • 06 44 29 2222

Over Jacco Hulsbos

Jacco Hulsbos Rijopleidingen verzorgt motorrijlessen met kwaliteit. Het rijbewijs halen is leuk, maar ik probeer je net dat beetje extra inzicht en vertrouwen te geven waardoor je meer tijd hebt om te genieten van alles wat er om je heen gebeurt en van het gebied waarin je rijdt.

 

Ik ben ervaren in het coachen van verschillende mensen. Varierend van onzekere en faalangstige tot iets te zelfverzekerde bestuurders. Ik vind het een uitdaging om jou het beste uit jezelf te laten halen. Je doet het zelf, maar ik reik jou de middelen en de trucjes aan, waardoor jij het inzicht en de feeling aanleert.

 

Ik geef gestructureerd les waardoor jij weet wat je van mij en van de les kan verwachten. Als er iets gebeurt waardoor het anders loopt, pas ik mij aan zodat je de draad weer lekker op kan pakken. Jij bepaalt het tempo en ik help je stap voor stap verder vooruit.

 

De rijlessen hebben als doel om meer dan alleen maar het rijbewijs te halen. Er wordt een flinke dosis verkeersinzicht en gevaarherkenning aan je bijgebracht. Of je nu al een tijdje een rijbewijs hebt of niet, je zal versteld staan wat je als ervaren of beginnend bestuurder nog bijleert.

Door tijdens de rijlessen, behalve op voertuigbeheersing, ook op de verkeersveiligheid te richten, heb je en grotere kans van slagen bij het CBR-examen. Je wordt namelijk getoetst op een veilige verkeersdeelname, en dat gaat makkelijker als je daar het inzicht in hebt en het verkeer ook begrijpt.

 

Een persoonlijke aanpak is belangrijk. Je krijgt in principe altijd les van mijzelf, dat schept vertrouwen en je weet wat wij aan elkaar hebben.

 

Een aantal steekwoorden die bij mij passen:

Geduldig;

Enthousiast;

Ontspannen;

Gedreven;

Ervaren;

Kalm;

Serieus;

Humor;

Benaderbaar;

Relaxed;

Modern;